Zapomeňte na klasickou sekanou.Tuhle sekanou s vejci až ochutnáte nebudete chtít jinou

Na maso dejte ostatní suroviny

Jakmile je mleté maso rovnoměrně rozprostřeno v pekáči, již můžete použít ostatní suroviny. Vezmete vařená vejce která rozpůlíte na polovinu a poté je rovnoměrně pokladete na směs masa. Následuje využití zakysané smetany, kterou bude vaše sekaná s vejci rovnoměrně potřeba. Na závěr vezmete nastrouhaný sýr, kterým vše důkladně a opět rovnoměrně posypete. Tím máte vše připraveno.

Nyní do trouby

Když máte vše připraveno, už zbývá jenom poslední fáze, kterou je vložení pekáčku s připravenou sekanou s vejci do trouby. Ta by měla být rozehřátá na klasickou teplotu, kterou je 180 stupňů Celsia. Při této teplotě pečte po dobu zhruba 30 – 45 minut, podle toho jak silná vrstva masa je. Jakmile je vše upečeno, můžete vyndat a ihned servírovat. Hned po prvním ochutnání nám jistě dáte za pravdu v tom, že tahle sekaná skutečně nemá chybu. Souhlasíte s námi?