Tvarohové pokušení z bábovkové formy. Tento recept vyvážíte zlatem, chutná skutečně fantasticky!

postup:

Omyjeme jahody, rozkrájíme a uložíme na dno silikonové formy. V jahodovém kompotu necháme nabobtnat 20 g želatiny.

Přidáme 1 lžíci moučkového cukru ( podle chuti)  a potom zahříváním rozpustíme. Nalijme na jahody ve formě a dáme do ledničky.

V mléce rozpustíme zbytek želatiny a potom rozpustíme zahříváním – stejně jako v předchozím případě.

Želatinovou směs vmícháme do tvarohu a osladíme cukrem a vanilkovým cukrem.

Takto připravený krém navrstvíme na želatinu ve formě.

Necháme vše dobře ztuhnout a pak vyklopíme z formy jako klasickou bábovku. Dezert musí být skutečně dobře vychlazený.

Dobrou chuť!