postup:
Bílky ušleháme do pěny. Žloutky ušleháme s cukrem do pěny a postupně přidáme mouku s práškem do pečiva a rum.
Obě hmoty smícháme a nakonec opatrně přimícháme i ořechy. Těsto navrstvíme na plech vyložený papírem na pečení. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů, dokud těsto není zlatavé.
Žloutky smícháme s cukrem, přendáme do vodní lázně a ušleháme do husté pěny (15-20 minut). Sejmeme z lázně a stále šleháme, dokud krém nevychladne.
Vanilkový cukr smícháme s mlékem a instantní kávou. Směs přimícháme do žloutkového krému.
V samostatné misce našleháme máslo a postupně, za stálého šlehání, ho po lžičkách vmícháme do žloutkového krému. Nakonec přimícháme ořechy.
Krém navrstvíme na vychladlé těsto a vložíme na 1 hodinu do ledničky.
Pak jednoduše naneseme na povrch krémovou polevu, kterou připravíme z čokolády a másla (rozpustíme v mikrovlnce nebo vodní lázni). Necháme ztuhnout a můžeme podávat.
Máme hotovo! Dobrou chuť:)