O tomto Vám lékař neřekne: Tato běžně dostupná věc léčí rakovinu!

Co je to jedlá soda?

Je to bílá krystalická látka v práškové formě, která se běžně používá k vaření (při kynutí těsta, při pečení chleba) a při čištění. Odstraňuje pesticidy ze zeleniny a ovoce a zjemňuje i maso. Neutralizuje toxiny a zároveň odstraňuje zubní plak ze zubů. Obvykle se používá v šamponech a deodorantech k alkalizování kůže.

Jedlá soda a pH

Jako alkalická látka soda normalizuje hladinu pH v těle. Tělo potřebuje neutrální hodnoty pH od 7,35 do 7,45, aby fungovalo správně. Pokud klesne pod tento rozsah, tělo se stává kyselým, což má za následek řadu zdravotních problémů, včetně chřipky, nachlazení a tvorbě nádorů. pH v těle můžete ovládat použitím jedlé sody, která zvyšuje hladinu pH.

Jak jedlá soda léčí rakovinu

Malígní nádory jsou tvořeny rychle rostoucími buňkami, což znamená, že pro výrobu energie využívají více sacharidů a cukru. Během tohoto procesu však rakovinové buňky vytvářejí kyselinu pyruvicovou a kyselinu mléčnou, které tělo eliminuje, když ovšem správně funguje.

Ale v případech rakoviny se jich tělo nemůže zbavit, což vede k jejich akumulaci kolem nádoru. To znamená, že pro rozšiřování a růst rakovinných buněk je třeba kyselé prostředí.

Ve studii provedené v roce 2009, v níž byl injektován hydrogenuhličitan sodný přímo u myší postižených rakovinou, bylo prokázáno, že jedlá soda zvýšila hladinu pH nádorů a snižila jejich spontánní metastázování.

Jedlá soda vs rakovina

Chcete-li vytvořit lék proti rakovině, který se skládá z jedlé sody, budete potřebovat jedlou sodu, med, javorový sirup nebo melasu.

Dr. Marc Sircus použil tento lék k tomu, aby pomohl porazit rakovinu jednomu z jeho pacientů, který trpěl rakovinou prostaty. Do sklenice vody dal 1 lžičku jedlé sody a melasy a nechal ho to pít 3 dny. Změřil výsledky a byl jimi doslova ohromen. Pacient dál konzumoval tento lék 2 krát denně po dobu 10 dnů.

11. den pacient byl podroben vyšetření CT, aby se zjistilo, zda se tumory zmenšily nebo pokročily. Jeho PSA (prostatický specifický antigen), který určuje závažnost rakoviny prostaty, byl snížen z 22,3 na 0,1 bodu!

Můžete použít javorový sirup medu místo melasy – jen se ujistěte, že jsou organické.

Toto je další důkaz toho, že příroda je nejlepším zdrojem léků proti jakékoli nemoci.

Ačkoli se jedlá soda ukazuje být velmi slibným lékem proti rakovině, je potřeba provést další studie a testy, aby se stala základem pro léčbu rakoviny.