postup:
Těsto: Ze žloutků, cukru a 15 lžic vody ušleháme pěnovou hmotu. Přidáme postupně i mouku smíchanou s práškem do pečiva.
Vymícháme jednotné těsto, které rozdělíme na dvě části a každou pečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu na pečení (30 × 40 cm). Pečeme dozlatova při teplotě 180 stupňů.
Střední část: Bílky ušleháme s cukrem na sníh, přidáme strouhanou čokoládu, želé bonbóny, ořechy a nakonec i mouku. Navrstvíme na plech stejných rozměrů a pečeme při teplotě 180 stupňů, dozlatova.
Krém: Z mléka, cukru a pudinků uvaříme hustý pudink. Necháme vychladnout a potom do něj po lžičkách vmícháme našlehané máslo.
Na první plát těsta navrstvíme ½ vanilkového krému, bílkovou hmotu a druhou část krému. Přikryjeme druhým plátem těsta.
Máme hotovo. Dobrou chuť!