postup:
Připravíme si formu na pečení (25 cm), jejíž dno vymažeme máslem nebo vyložíme pečícím papírem.
Drcené sušenky smícháme s máslem, 2 lžícemi moučkového cukru a trochou mléka. Hmotu, která nám takto vznikne vtlačíme na dno dortové formy.
Tvaroh rozmícháme s 2 lžícemi moučkového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Přimícháme i 200 ml ušlehané šlehačky.
Z 500 ml mléka, 1. bal.vanilkového cukru a dvou balíků pudingu bez vaření ušleháme hladký, hustý pudink.
Zbylou šlehačku ušleháme s 1 lžící moučkového cukru.
Na sušenkovou hmotu navrstvíme tvarohovou směs, pak vanilkový pudink a nakonec i šlehačku.
Na vrch nastrouháme kaštanové pyré nebo čokoládu, vložíme do lednice na 2-3 hodiny a pak můžeme servírovat.
Přejeme Vám příjemné mlsání:)