postup:
Formu na pečení o rozměrech 20 x 30 cm vymažeme máslem. Troubu zahřejeme na 180 stupňů.
Mouku smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem, jedlou sodou a nakrájeným studeným máslem. Smícháme a mícháme, dokud nám nevznikne drobivá směs.
Pak přidáme med, vejce a vypracujeme tužší pružné těsto.
Těsto rozdělíme na 3 stejné části, první navrstvíme na plech a prsty rozmačkáme tak, aby sedělo na připraveném plechu.
Pečeme asi 6-7 minut při teplotě 180 stupňů. Takto upečeme každé těsto. Všechny pláty těsta necháme vychladnout.
Na první krém uvaříme z mléka, cukru a pudinkového prášku pudink. Necháme vychladnout a potom do pudingu vmícháme našlehané máslo.
Na druhý krém smícháme karamelové salko s našlehaným máslem. Šleháme, dokud se obě hmoty nespojí do jednotného krému.
Na první plát těsta navrstvíme smetanový krém, přikryjeme druhým plátem. Navrstvíme 3/4 karamelového krému, poslední plát těsta, zbytek karamelového krému a posypeme ořechy.
Čokoládu rozpustíme s olejem a pokapeme vrch zákusku.