Do konzervy jsem vložila kuřecí maso. Za hodinu jsem měla královský pokrm, který si v žádném supermarketu nekoupíte

Postup:

Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.

Maso vložte do sáčku na pečení, svažte jej nití, dejte do plechovky a dobře přitlačte.

Troubu si předehřejte na 190 stupňů a šunku pečte přibližně 50 minut (závisí to i na vaší troubě). Pod konzervu si můžete položit talíř nebo plech na pečení.

Když je šunka hotová, nechte ji vychladit a vložte do ledničky na 12 hodin.

Domácí pochoutka je hotová!

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/vseprozdraviezy/?ref=ts&fref=ts