Bleskové nejlepší pudinkáče z kynutého těsta.Zvládne je podle tohoto receptu každý

Postup přípravy receptu

  1. Ze všech surovina zadělat těsto, nechat kynout až trochu vzejde, ještě jednou promíchat a nechat kynout dále.
  2. Nejprve z vykynutého těsta vytvarujeme různé tvary dle fantazie( rohlíčky, kulaté tvary nebo dva proužky těsta zamotané do sebe). Povrch potřeme žloutkem rozmíchaným ve lžičce mléka a upečeme dozlatova a vychladlé rozkrojíme a naplníme krémem.
  3. Krém : 600 ml mléka + 4 lžíce cukru, dva pudinky vanilkové(mohou být různých příchutí).
  4. Pudink uvaříme dle návodu a necháme vychladnout.
  5. 10 dkg másla rozšleháme se lžíci mouč. cukru a postupně vkládáme vychladlý puding.
  6. Hotový krém pomocí cukrářského sáčku nastříkáme na rozpůlené upečené těsto. Povrch pocukrujeme.