10 úžasných použití pro ústní vodu Listerine: Toto by měla vědět každá žena!

Bojuje proti zápachu v podpaží

Vezměte si bavlněný chomáček s Listerinem potřete so s tím oblast podpaždí. Vaše podpaždí bude bez bakterií a bez zápachu.

Tlumí bolest zubů

Pokud trpíte bolestmi zubů, můžete aplikovat Listerine. Částečně tak znecitlivíte oblast kolem zubu a zbavíte se tak bolesti natrvalo.

Zbaví Vás plísně na nohách

Ponořte si nohy do misky s teplejší vodu a trochou Listerin. Nohy byste měli mít namočené alespoň 30 minut. Zbavíte se tak infekcí a plísně na nohách.

Vyčistěte si zubní kartáček

Díky Listerinu můžete snadno odstranit bakterie z Vašeho zubního kartáčku. Namočte si zubní kartáček do Listerinu a Váš kartáček bude zaručeně bez škodlivých bakterií.

Odstraňuje lupy

Jedním z nejvíce nepříjemných problémů jsou lupy, a je těžké se jich zbavit. Věřte nebo ne, Listerine můžete použít i na odstranění lupů. Funguje to skvěle a lupy odstraníte takto velmi rychle.

Nakapejte si trochu ústní vody na Vaše vlasy, zabalte si je do ručníku a nechte pár minut působit, pak vlasy opláchněte teplou vodou.

Léčí puchýře

Listerine díky svým silným antiseptickým vlastnostem je vhodný i k ošetření puchýřů. Vezměte si vatový chomáček, namočte ho do Listerine a aplikujte na puchýř.

Odstraní klíště

Všichni víme, že klíšťata jsou v těchto měsících obrovským problémem. Vezměte si papírovou utěrku a namočte si malinkou část do Listerinu a přiložte na přisáté klíště. Chvíli počkejte a klíště bude za par vteřin pryč.