Vytvořte si domácí super čistič: Toto vyčistí troubu, vybělí prádlo, vyčistí zahradní nábytek, zbaví utěrky mastnoty a ještě mnohem víc!

Čištění trouby a zejména velmi znečištěných dvířek

Pokud máte dvířka na troubě, která jsou zvláště ve špatném stavu, tento trik se vám bude hodit. Na spodek trouby dejte mísu s vodou a nechte troubu zahřát.

Když je trouba spolu s vodou zahřátá na 190 stupňů nechte troubu zapnutou ještě 15 minut. Potom ji vypněte a nechte ji chvíli vychladnout bez otevírání dvířek. Nasaďte si rukavice, vezměte celou tabletu a začněte s ní přejíždět po znečištěném povrchu – začněte dvířky.

Špína půjde dolů jedna radost. Pak stačí jen přetřít čistou papírovou utěrkou nebo hadříkem. Pokud máte s troubou skutečně velký problém, troubu ještě vydrhněte touto tekutinou – horkou vodou, ve které jste si rozpustili 1 tabletu.

Vodní kámen v toaletě

Na noc hoďte jednu tabletu do mísy a druhý den vyčistěte kartáčem.

Čisté odpadkové koše bez zápachu

Do prázdného koše nalijeme teplou vodu (stačí do spodní části) přidáme tabletu, necháme rozpustit a pak jen opláchneme.

Odstraní mastné skvrny z betonové dlažby

Vytvořte z čisticího prostředku do myčky a teplé vody hustou pastu a rozetřete na mastné skvrny. Nechte působit 10 minut a opláchněte zahradní hadicí.

Vyčistí zahradní nábytek

Rozpusťte tabletu v teplé – až horké vodě. Jde o perfektní způsob, jak vyčistit zahradní nábytek tak, aby byl jako nový. Pyl, prach a nečistoty sejdou jedna radost.