Nejlepší smetanové řezy připravené rychle a bez pečení! Rozplývají se v ústech!

Postup:

1) Škrob, nebo mouku smícháme se 4 lžícemi cukru a přidáme šálek mléka. Zpracujeme do hladka.

2) Zahřejeme zbylé mléko a v něm rozpustíme bílou čokoládu. Jakmile začne mléko vřít, odstavte ho hned z plamene.

Teplé mléko s čokoládou nalijte do připravené, hladké směsi.

Utřete máslo se zbylým cukrem do krému. Spojte máslový krém s mléčnou, čokoládovou směsí.

3) Všechny suroviny na tmavou polevu dejte do hrnce a připravujte ve vodní lázni. Mícháme, dokud směs není krémová.

4) A teď už stačí řezy jen poskládat dohromady. Sušenky, krém, sušenky, krém a takto opakovat 4x. Zakončete polevou a nechte vychladit.

Sdílejte tento jednoduchý recept na smetanové řezy i s vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!